fbpx

Vragen of advies nodig? 085-0600106

Airco Breda

Heb je slapeloze nachten tijdens warme zomeravonden of lig je te rillen in bed door koude winternachten? Dit kun je gemakkelijk oplossen door een airco te laten plaatsen. Wanneer je op zoek bent naar een split airco voor in je woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte, dan ben je bij Voltalux Airco Breda aan het juiste adres. Wij zijn jouw lokale partner voor het plaatsen van een airconditioning in Breda. Met een van onze aircosystemen ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat in je woning. Als extra service bieden wij nazorg en kun je altijd bij ons terecht voor gratis ondersteuning.

Vragen of advies nodig? 085-0600106

Binnen 1 minuut geregeld

Wil je een airco laten plaatsen in Breda?

Waarom klanten kiezen voor een airco van Voltalux

Eigen erkende installateurs

Gecertificeerde experts in eigen dienst voor betrouwbaarheid.

A-merken tegen scherpe tarieven

Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Kwaliteit gecombineerd met toegankelijkheid.

Eén Organisatie, één aanspreekpunt

Alles onder één dak voor jouw
verduurzaming behoeften.

VOLTALUX: jouw specialist voor airco’s in Breda

Als je overweegt om een airco te laten plaatsen in Breda, dan ben je bij Voltalux aan het juiste adres. Wij zijn jouw lokale specialist en airco-installateur in de regio. Wij plaatsen wekelijks split airco’s in Breda en bieden naast de eerder genoemde voordelen ook andere redenen waarom klanten voor Voltalux kiezen, zoals geen vooruitbetaling, snelle installatie binnen 3 weken en gratis adviesgesprekken op locatie. We staan graag klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat wij vaak van onze klanten horen is dat ze versteld staan van onze uitstekende service en nazorg. Wanneer er na de installatie problemen ontstaan met jouw koelings- of verwarmingssysteem, staat ons gratis serviceteam altijd klaar om je vragen te beantwoorden, aanpassingen te doen of storingen te verhelpen. We streven er altijd naar om je te ondersteunen, zowel op afstand als op locatie. Vul het offerteformulier in, en binnen 24 uur ontvang je een op maat gemaakte offerte.

Waarom airco laten plaatsen in Breda?

Veel gemeentes, waaronder de gemeente Breda, hebben als doel gesteld om tegen 2050 voornamelijk duurzame energie te produceren. Onze split airco’s zijn veelzijdig inzetbaar en verbruiken aanzienlijk minder energie dan standaard radiatoren. Wij gebruiken airco’s van de toonaangevende merken Mitsubishi en LG. Beide systemen gebruiken bijzonder weinig energie en hebben het energielabel A+.

Onze werkwijze voor een duurzaam proces

1

Kennismaking

Tijdens deze fase leren we elkaar kennen. We luisteren naar jouw behoeften, doelen en verwachtingen. Dit kan zowel telefonisch als via een persoonlijk gesprek op locatie plaatsvinden.

2

Ontwerp en plan

Onze experts gaan aan de slag met het creëren van een op maat gemaakt ontwerp en plan. Dit omvat een gedetailleerde uitwerking van de beste duurzame oplossingen voor jouw specifieke situatie.

3

Voorbereiding

Na goedkeuring van het ontwerp en plan starten we met de planning en voorbereiding. Dit omvat het opstellen van een gedetailleerd actieplan, het verzamelen van benodigde materialen en het inplannen van de uitvoering.

4

Uitvoering

Zodra het plan is goedgekeurd, starten we met de uitvoering. Onze ervaren en erkende installateurs en monteurs zorgen voor een professionele installatie volgens de hoogste standaarden.

5

Controle en oplevering

Na de uitvoering volgen kwaliteitscontroles en testen om te verzekeren dat alles correct functioneert. Pas als alles naar behoren werkt, wordt het project opgeleverd.

6

Service en nazorg

Ook na oplevering staan we paraat. Ons gratis service team is beschikbaar voor vragen, aanpassingen of storingen. We streven ernaar om je altijd te ondersteunen, zowel op afstand als op locatie.

Mogelijkheden bespreken?

Onze projecten

Zonnepanelen

8 Black Frame zonnepanelen – Waalwijk

Zonnepanelen

Uitbereiding 4 Full Black zonnepanelen – Amersfoort

Zonnepanelen

2x 6 Full Black zonnepanelen – Odijk

Airco's

2x 5.0 KWH Airco systemen – Den Haag

Airco's

3.5 KWH Airco systeem – Dordrecht

Dakrenovaties

Dakrenovatie incl. 2 lichtkoepels – Venlo

Onze reviews

Anouk van Lammeren
Anouk van Lammeren
2024-01-05
Gisteren zijn de panelen geplaatst en alles verliep top! De prijs was scherp tov andere aanbieders, de communicatie verliep soepel; je krijgt meteen reactie en wordt goed voorgelicht. De monteur Ayoub die ze gisteren kwam plaatsen was super vriendelijk, relaxed en kundig, hij nam ook de tijd om dingen uit te leggen. Ook de elektricien was een heel prettig iemand en hij leidde me door het hele proces van aanmelden op de app etc heen. Gewend aan de randstedelijke mentaliteit is dit Brabantse bedrijf een verademing. Hoe de panelen functioneren kan ik nog niet zeggen, maar so far so good!
bart menting
bart menting
2024-01-05
Professioneel team, vriendelijk en snel geholpen. Ook nog wat korting gekregen omdat ze het niet in 1 keer af konden werken.
Bram van Bakel
Bram van Bakel
2024-01-04
Heel blij met het professionele advies van Ilias en Voltalux. Zeer prettig contact en er werd snel gereageerd. Een goede partij!
Marlies
Marlies
2024-01-03
Scherpe prijs, snel geleverd en gemonteerd. Vriendelijk en professioneel personeel die goede uitleg geven. Meerdere bedrijven vergeleken blij dat we voor Voltalux hebben gekozen.
AMIR IBRISEVIC
AMIR IBRISEVIC
2024-01-02
Goed werk geleverd,gezellige monteurs....en nu geld besparen Dankjewel Voltalux👍
Peter Bouwens
Peter Bouwens
2023-12-19
12x glas op glas panelen laten plaatsen met micro omvormers. Ze kwamen netjes op tijd, stelde zich netjes voor en legde hun plan netjes in overleg uit. Panelen zijn zeer netjes gelegd, super tevreden. De elektricien kwam achter hun aan en heeft binnen alles netjes weggewerkt. Tot nu toe zeer tevreden met hoe alles verlopen is. Top gedaan Voltalux.
Tyron Blok
Tyron Blok
2023-12-17
Top geregeld door Voltalux Snelle reactie, duidelijke offerte en na 2 weken al geplaatst. Door 2 monteurs alles netjes geplaatst en afgeleverd, duidelijke uitleg over de installatie en bijbehorende app. 9x JA solar 435WP Enphase IQ8 micro-omvormers Enphase Metered
Claudio Roberto França Pereira
Claudio Roberto França Pereira
2023-12-16
Great installation service and equipment used. They came, explained everything to me, we discussed where the power line would go through in the house, always very friendly and patiently explained. I'm very satisfied with the service.
Pascal de Weerd
Pascal de Weerd
2023-12-06
Voltalux is een prima leverancier en installateur. Na het prettige offerte gesprek , waarin goed meegdacht wordt, zijn binnen 2 weken zonnepanelen geinstalleerd. Ik heb veel offertes gehad van bedrijven met constant dezelfde apparatuur (12x Jinko 435W panelen en 12x Enphase IQ8), dus gewoon appels met appels vergeleken, en geloof me ze zijn het goedkoopste. Installatie ging gesmeerd en je ziet dat de mannen op elkaar zijn ingespeeld. Goed gevoel overgehouden aan de ervaring met Voltalux.

Veelgestelde vragen over airco’s in Breda

De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een airco in Breda variëren, maar liggen meestal tussen de €1.000 en €3.000, afhankelijk van het type en de grootte van de unit.

De installatietijd voor een airco in Breda varieert, maar het duurt meestal een halve dag tot aan 1 à 2 dagen om de installatie te voltooien. Dit hangt af van de complexiteit van het project.

Het belang van een locatiecheck

Een locatiecheck is essentieel bij het overwegen van zonnepanelen, airco’s, warmtepompen en dakrenovaties. Het zorgt voor optimale positionering van zonnepanelen voor maximale energieopbrengst en beoordeelt omgevingscondities voor efficiënte werking van warmtepompen en airco’s. Deze check waarborgt het succes en de efficiëntie van het project.