fbpx

Airco expert: voor een aangename temperatuur binnenshuis

De zomers in Nederland worden warmer en daar zijn de meeste huizen en bedrijfspanden niet op gebouwd. Wanneer het een week warm is, blijft het in de stenen zitten en heb je last van warme nachten of warme werkdagen. De oplossing hiervoor is om een airco te laten plaatsen. Online worden er talloze airco’s aangeboden, maar wij van Voltalux plaatsen elke zomer talloze airco’s voor een eerlijke prijs en gebruiken de beste airco’s die op de markt zijn. Ga voor kwaliteit met een airco-installatie door Voltatux.

Eigen erkende installateurs

Gecertificeerde experts in eigen dienst zorgt voor betrouwbaarheid.

Binnen 3 weken

Een vlotte transitie naar duurzame oplossingen.

A-merken tegen scherpe tarieven

Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Kwaliteit gecombineerd met toegankelijkheid.

Hoe werkt een airco?

Veel mensen hebben wel een airco, maar hebben geen idee hoe deze eigenlijk werkt en hoe de koude of warme lucht tot stand komt. Om dit inzichtelijk te maken, hebben we de werking van een airconditioning voor je uitgelegd in vier overzichtelijke stappen.

Wat voor soorten airco systemen zijn er?

Er zijn dus verschillende aircosystemen beschikbaar. Bedenk van tevoren welke je wil of vraag ons advies.

Welke merken biedt Voltalux aan?

LG en Mitsubishi zijn bekende merken als het gaat om de aanschaf van airconditioners. Doordat wij al jaren met deze merken werken, weten wij dat ze goed zijn en voldoen aan de hoge eisen die een airco moet hebben.

Wat je nog niet wist van een LG airco

LG heeft een breed aanbod airconditioners, waaronder split-systemen, raamunits en draagbare modellen. Ze staan bekend om hun geavanceerde technologieën, zoals een invertercompressor, die energie-efficiëntie bevorderen en comfort bieden. LG airco’s worden vaak gekozen om hun stille werking en gebruiksvriendelijke functies.

Wat je nog niet wist van een Mitsubishi airco

Mitsubishi is een vooruitstrevend merk als het gaat op airconditioning. Mitsubishi airco’s staan bekend om hun betrouwbaarheid en energiezuinigheid. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals Hyper Heating Inverter om efficiënt te werken. Mitsubishi biedt ook modellen met zoneregeling, wat betekent dat je verschillende kamers onafhankelijk kunt regelen voor maximaal comfort en energiebesparing.

De keuze tussen een airco van LG of Mitsubishi hangt in de meeste gevallen af van de specifieke behoeften en voorkeuren van de klant. Ook speelt de desbetreffende ruimte een rol. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons op en vraag om advies.

Wat zijn de voordelen van een airco?

Wij vinden het belangrijk dat de klant kiest voor een energiezuinige airco. Mocht je nog twijfelen? Dan hebben wij drie voordelen voor je opgeschreven:

1

Hogere WOZ-waarde

Een airco laten plaatsen is in eerste instantie een investering. Echter, een energiezuinige airconditioner verhoogt in de meeste gevallen de waarde van de woning of het bedrijfspand.

2

Energie-efficiënt

In een tijd waarin energiekosten stijgen, is het aantrekkelijk om te kiezen voor een airconditioner die energie bespaart. Wanneer je verwarmen met gas vergelijkt met verwarmen met een airco, is in de meeste gevallen verwarmen met een airco goedkoper.

3

Hoger comfort

De zomers worden warmer. Niets is lekkerder om een airco aan te zetten wanneer het warm is in de woning of het bedrijfspand. Hierdoor heb je een betere nachtrust en een hogere arbeidsproductiviteit.

Mogelijkheden bespreken?

Een airco in combinatie met zonnepanelen

Wij merken dat veel klanten kiezen voor zonnepanelen in combinatie met een aircosysteem. Zo verduurzaam je direct met twee aspecten. Een airconditioner in combinatie met zonnepanelen biedt een energiezuinige oplossing voor het koelen of verwarmen van je huis. De elektriciteit die je zonnepanelen genereren, wordt gebruikt om je airconditioner aan te drijven. Hierdoor verlaag je de maandelijkse energiekosten.

Veelgestelde vragen over airco’s en klimaatregelaars

Binnen 3 weken.

De beste plek voor een airco is meestal in het midden van de ruimte, op een hoogte waarbij de luchtstroom gelijkmatig door de kamer kan circuleren.