★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Dakcheck

Voor een dakcheck vult u de gevraagde gegevens in het formulier hieronder in en klikt u op verzenden.
Een dakcheck bij Voltalux is geheel vrijblijvend en gratis!

Gratis Dakcheck aanvragen

Doe de gratis dakcheck !

Welkom op onze offerte pagina voor zonnepanelen op maat! Bij ons kunt u terecht voor professionele zonnepanelen installatie die voldoen aan uw wensen. Onze ervaren team staat klaar om u te voorzien van een offerte op maat voor uw situatie.

Met onze zonnepanelen kunt u besparen op uw energiekosten en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en gekwalificeerde installateurs, zodat u verzekerd bent van een efficiënte en veilige installatie.

Vraag vandaag nog uw offerte aan en ontdek hoe eenvoudig het is om uw huis of bedrijf aan te passen aan zonnepanelen. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend een offerte aan door het formulier hiernaast in te vullen.

gratis-dakcheck-voltalux

Teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

Vul het formulier in en wij bellen u terug!

Terugbelformulier

google

Google Reviews

U kunt hieronder de feedback van onze klanten teruglezen. Bent u net zo tevreden over Voltalux?
Laat ook een review achter op Google!

n-icon

Kees Mudde

★★★★★

Gekozen voor Voltalux vanwege scherpe offerte en snelle levertijd. Planning en uitvoering gewoon tip-top in orde. Hele nette jongens die de panelen hebben geplaatst; had zelf kabel binnen gelegd en Voltalux electrcien heeft de boel netjes aangesloten. Prima club, ik beveel aan.

b-icon

Bor ne

★★★★★

Snelle service, digitaal veel informatie voorhanden. Goede prijs voor goede kwaliteit. Op de dag zelf prima en netjes werk afgeleverd.

r-icon

Eric Fortuin

★★★★★

15 facturen bij verschillende bedrijven vergeleken. Voltalux had de scherpste offerte en de snelste levering. Montage is keurig verlopen. Ze waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Complimenten aan Nasir.

p-icon

Payam jahromizadeh esmaili

★★★★★

Binnen 1 maand hebben ze mijn zonnepanelen.
Ze hebben Alles netjes gemonteerd en weggewerkt.

r-icon

Ron Duinhouwer

★★★★★

Heel tevreden over de snelle service en plaatsing vande 9 zonnepanelen. Vriendelijke jongens en goede uitleg van de werking en de bijbehorende app.

a-icon

Arjen van Toorn

★★★★★

Goede offerte, snelle levering en goed rekening gehouden met mijn wensen tijdens de installatie. Aanvankelijke planning lukte niet i.v.m. wind. Maar ze waren erg flexibel en installatie is in het weekend afgerond. Kortom zeer tevreden.