★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Diensten

Bij Voltalux bieden we een breed scala aan zonne-energie diensten aan om u te ondersteunen bij uw overstap naar duurzame energie. Of u nu zonnepanelen wilt laten plaatsen, uw bestaande zonne-energiesysteem wilt onderhouden of advies nodig heeft over energieopslag mogelijkheden. Bij Voltalux bent u aan het juiste adres. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om uw zonne-energie-ervaring soepel en succesvol te maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die we aanbieden.

zonnepanelen-voltalux

Zonnepanelen

particulier-1

Particulier

zakelijk-voltalux

Zakelijk

Producten

Zonnepanelen

Omvormers

Montagemateriaal

Monitoring

voltalux-zonnepanelen

Zonnepaneel Installatie

Ons professionele team is gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige zonnepanelen op zowel residentiële als commerciële daken. We beginnen met het grondig evalueren van uw locatie om de optimale positie van de panelen te bepalen en ervoor te zorgen dat uw systeem het beste rendement behaalt. We zijn verantwoordelijk voor de hele installatie, inclusief het verkrijgen van de nodige vergunningen en het aansluiten van uw systeem op het stroomnet.

We leveren hoogwaardige zonnepaneelinstallaties die betrouwbare en duurzame prestaties leveren. We evalueren uw locatie grondig en houden daarbij rekening met verschillende factoren, zoals zonlicht, schaduw en de oriëntatie van uw dak, om zo de beste positie voor uw zonnepanelen te bepalen.

We zorgen voor een professionele installatie van de panelen met alle vereiste bekabeling en verbindingen. Ons doel is om een systeem te installeren dat niet alleen mooi oogt, maar ook efficiënt werkt en u in staat stelt om optimaal gebruik te maken van zonne-energie.

Zonnepaneel onderhoud

Om te zorgen dat uw zonne-energiesysteem optimaal blijft werken en een lange levensduur heeft, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Bij Voltalux bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten aan om uw zonnepanelen schoon, efficiënt en veilig te houden. Onze technici inspecteren uw systeem, reinigen de panelen, controleren de bedrading en houden de prestaties van uw systeem in de gaten. Indien er problemen zijn, kunnen we deze snel repareren om ervoor te zorgen dat uw productie van zonne-energie niet onderbroken wordt.

Wij bieden professionele onderhoudsdiensten aan zowel commerciële als residentiële gebouwen. Onze diensten zijn specifiek ontworpen om uw zonnepanelen veilig, schoon en efficiënt te houden. Onze gekwalificeerde technici voeren inspecties uit om problemen of afwijkingen op te sporen. We reinigen de panelen grondig om stof, vuil en andere verontreinigingen te verwijderen die van invloed kunnen zijn op de prestaties. We controleren de bedrading en voeren tests uit om zeker te zijn dat alles correct werkt.

Wanneer er problemen of defecten worden ontdekt, zullen we deze snel en efficiënt oplossen. Ons zonne-energie onderhoud zorgt ervoor dat uw zonnepanelen systeem in optimale conditie blijft, waardoor u zonder zorgen gebruik kunt maken van de voordelen van zonne-energie.

Zonnepaneel onderhoud
Energieopslag

Energieopslag

Bij Voltalux begrijpen we dat het optimaal benutten van zonne-energie ook betekent dat u de energie kunt opslaan en gebruiken wanneer dat het meest gunstig is. Daarom bieden we geavanceerde energieopslag oplossingen aan waarmee u uw eigen duurzame energie kunt bewaren.

Onze batterijsystemen slaan overtollige energie op die door zonnepanelen wordt geproduceerd tijdens piekuren of wanneer er weinig zonlicht is. Deze opgeslagen energie kan dan worden gebruikt wanneer het energieverbruik hoger is of wanneer er geen elektriciteit beschikbaar is.

Met onze oplossingen voor energieopslag kunt u meer zelfvoorzienend worden vanuit huis, minder afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet en uw energiekosten verlagen. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen en plaatsen van het juiste energieopslagsysteem.

Logos

Voltalux Groothandel

Als u van plan bent om zelf zonnepanelen te installeren of uw bestaande systeem wilt uitbreiden, dan kunt u terecht bij Voltalux voor hoogwaardige materialen. Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken en uw bestelling te plaatsen. Bij Voltalux kunt u rekenen op betrouwbare producten en deskundig advies. Onze producten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en certificeringen.

Wij bieden een breed scala aan zonnepanelen met verschillende capaciteiten, efficiëntieniveaus en technologieën, zodat u de juiste keuze kunt maken die past bij uw specifieke behoeften en budget. Bij Voltalux Groothandel vind u alle benodigde materialen voor de installatie van PV-constructies. Deze materialen zijn op voorraad en worden binnen 48 uur geleverd.

Voltalux Groothandel

Teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

Vul het formulier in en wij bellen u terug!

Terugbelformulier

Vermijd lange wachttijden, Kies voor Voltalux

Snelle levering

Snelle levering

In deze tijden van drukte, kunnen wij als een van de enigen op de markt garanderen dat we binnen 3 weken na de offerte kunnen langskomen voor de installatie.

Beste prijs

Beste prijs op de markt

Geniet van een eerlijke prijs, waarbij duidelijk wordt uitgelegd hoe we aan deze prijs gekomen zijn.

Een persoonlijke service

Een persoonlijke service

Onze installateurs zullen tijdens de installatie duidelijk uitleggen waar ze mee bezig zijn en hierbij updates geven om de klant op de hoogte te houden.

Geniet van de voordelen!

Bespaar op uw energienota!

Bespaar op uw energienota!

Bespaar gemiddeld meer dan 75% op je maandelijkse energiekosten. Op deze manier zult u op een milieubewuste manier meer kunnen genieten van uw hardverdiende geld!

woningwaarde stijgt!

Uw woningwaarde stijgt!

Uit onderzoeken is gebleken dat een huis met zonnepanelen gemiddeld € 5500,- meer opbrengt dan een huis zonder zonnepanelen. En het wordt sneller verkocht. Bekijk onze blog over woningwaarde en lees hoe zonnepanelen een rol spelen binnen de woningmarkt.

CO2 uitstoot reduceren

CO2 uitstoot reduceren

Met een set van 10 zonnepanelen op uw dak bespaart u 1.400 kilo CO2 per jaar. Dit betekent dat u binnen 2 jaar de CO2 uitstoot van de productie van deze zonnepanelen al hebt terugbespaard. Hierna zult u dus continu een bijdrage geven aan het verbeteren van ons milieu.

Gratis Dakcheck aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Gratis Dakcheck aanvragen

google

Google Reviews

U kunt hieronder de feedback van onze klanten teruglezen. Bent u net zo tevreden over Voltalux?
Laat ook een review achter op Google!

n-icon

Kees Mudde

★★★★★

Gekozen voor Voltalux vanwege scherpe offerte en snelle levertijd. Planning en uitvoering gewoon tip-top in orde. Hele nette jongens die de panelen hebben geplaatst; had zelf kabel binnen gelegd en Voltalux electrcien heeft de boel netjes aangesloten. Prima club, ik beveel aan.

b-icon

Bor ne

★★★★★

Snelle service, digitaal veel informatie voorhanden. Goede prijs voor goede kwaliteit. Op de dag zelf prima en netjes werk afgeleverd.

r-icon

Eric Fortuin

★★★★★

15 facturen bij verschillende bedrijven vergeleken. Voltalux had de scherpste offerte en de snelste levering. Montage is keurig verlopen. Ze waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Complimenten aan Nasir.

p-icon

Payam jahromizadeh esmaili

★★★★★

Binnen 1 maand hebben ze mijn zonnepanelen.
Ze hebben Alles netjes gemonteerd en weggewerkt.

r-icon

Ron Duinhouwer

★★★★★

Heel tevreden over de snelle service en plaatsing vande 9 zonnepanelen. Vriendelijke jongens en goede uitleg van de werking en de bijbehorende app.

a-icon

Arjen van Toorn

★★★★★

Goede offerte, snelle levering en goed rekening gehouden met mijn wensen tijdens de installatie. Aanvankelijke planning lukte niet i.v.m. wind. Maar ze waren erg flexibel en installatie is in het weekend afgerond. Kortom zeer tevreden.