★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Hoe zonnepanelen voor particulieren geïnstalleerd kunnen worden

Zonnepanelen zijn een populaire keuze voor particulieren die op zoek zijn naar een manier om duurzame energie op te wekken en tegelijkertijd hun energiekosten te verlagen. Maar hoe worden zonnepanelen precies geïnstalleerd op het dak van een woning? Laten we eens kijken naar drie belangrijke factoren: dakrichting, dakhelling en de juiste hoeveelheid zonnepanelen.

zonnepanelen voor particulieren geïnstalleerd

Dakrichting

De richting waarin uw dak gericht is, kan van grote invloed zijn op de hoeveelheid zonlicht die uw zonnepanelen opvangen. Als uw dak naar het zuiden is gericht, zullen uw zonnepanelen het meeste zonlicht opvangen en dus het meeste elektriciteit opwekken. Dakrichtingen naar het oosten en westen zullen ook nog een behoorlijke hoeveelheid zonlicht opvangen, hoewel dit lager zal zijn dan bij een dak dat naar het zuiden is gericht. Als uw dak naar het noorden is gericht, zullen uw zonnepanelen het minste zonlicht opvangen en dus ook het minste elektriciteit opwekken.

Dakhelling

Naast de dakrichting is ook de dakhelling van belang voor het opwekken van elektriciteit met zonnepanelen. Een dak dat gericht is naar het zuiden en een helling heeft van 30 tot 40 graden is ideaal voor zonnepanelen. Als uw dak echter een helling heeft van minder dan 30 graden of meer dan 40 graden, zullen uw zonnepanelen minder elektriciteit opwekken.

Hoeveelheid zonnepanelen

Tot slot is het belangrijk om de juiste hoeveelheid zonnepanelen te installeren voor uw woning. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals uw energieverbruik, de grootte van uw dak en de hoeveelheid zonlicht waar uw woning aan wordt blootgesteld. Voltalux kan u helpen bij het bepalen van de juiste hoeveelheid zonnepanelen voor uw woning.

google

Google Reviews

U kunt hieronder de feedback van onze klanten teruglezen. Bent u net zo tevreden over Voltalux?
Laat ook een review achter op Google!

n-icon

Kees Mudde

★★★★★

Gekozen voor Voltalux vanwege scherpe offerte en snelle levertijd. Planning en uitvoering gewoon tip-top in orde. Hele nette jongens die de panelen hebben geplaatst; had zelf kabel binnen gelegd en Voltalux electrcien heeft de boel netjes aangesloten. Prima club, ik beveel aan.

b-icon

Bor ne

★★★★★

Snelle service, digitaal veel informatie voorhanden. Goede prijs voor goede kwaliteit. Op de dag zelf prima en netjes werk afgeleverd.

r-icon

Eric Fortuin

★★★★★

15 facturen bij verschillende bedrijven vergeleken. Voltalux had de scherpste offerte en de snelste levering. Montage is keurig verlopen. Ze waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Complimenten aan Nasir.

p-icon

Payam jahromizadeh esmaili

★★★★★

Binnen 1 maand hebben ze mijn zonnepanelen.
Ze hebben Alles netjes gemonteerd en weggewerkt.

r-icon

Ron Duinhouwer

★★★★★

Heel tevreden over de snelle service en plaatsing vande 9 zonnepanelen. Vriendelijke jongens en goede uitleg van de werking en de bijbehorende app.

a-icon

Arjen van Toorn

★★★★★

Goede offerte, snelle levering en goed rekening gehouden met mijn wensen tijdens de installatie. Aanvankelijke planning lukte niet i.v.m. wind. Maar ze waren erg flexibel en installatie is in het weekend afgerond. Kortom zeer tevreden.

Teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

Vul het formulier in en wij bellen u terug!

Terugbelformulier