fbpx

Wat wat doen

Welkom bij Voltalux, wij zijn jouw partners op het gebied van zonnepanelen, airco’s, warmtepompen en dakrenovaties. Ons team gelooft sterk in de kracht van de zon en wij zijn hier om jou te ondersteunen bij de overstap naar duurzame energie. Samen kunnen we bijdragen aan een schonere wereld.

Bij Voltalux hebben we een passie voor zonne-energie. We zijn geboeid door de onuitputtelijke energiebron die de zon biedt en willen deze voor iedereen beschikbaar maken. We weten dat zonne-energie de toekomst heeft en willen ervoor zorgen dat jij er ook van kunt genieten.

0 +

Zonnepanelen
geïnstalleerd

0 +

Airco's
geïnstalleerd

0 +

Warmtepompen
geïnstalleerd

0 +

Dakrenovaties
uitgevoerd

Onze missie

Bij Voltalux zijn we toegewijd aan het promoten van duurzame energieoplossingen en helpen we onze klanten bij het creëren van een groenere toekomst. We zijn van mening dat zonne-energie essentieel is voor de overgang naar een schonere en hernieuwbare energiebron. Daarom proberen we hoogwaardige zonnepanelen en energieopslagsystemen aan te bieden die betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar zijn.

Ons team van deskundige professionals heeft uitgebreide ervaring in de zonne-energie-industrie en een diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en trends. We werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige producten kunnen leveren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Eigen erkende installateurs

Gecertificeerde experts in eigen dienst voor betrouwbaarheid.

A-merken tegen scherpe tarieven

Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Kwaliteit gecombineerd met toegankelijkheid.

Eén Organisatie, één aanspreekpunt

Alles onder één dak voor jouw
verduurzaming behoeften.

Onze visie

Wat ons anders maakt dan andere bedrijven die zonnepanelen leveren, is onze inzet voor topkwaliteit en klanttevredenheid. We doen ons best om elke fase van het proces gemakkelijk en duidelijk te maken, vanaf het eerste contact met ons tot aan de installatie en onderhoud van jouw zonne-energiesysteem. Ons vriendelijke en deskundige team is altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en je de beste service en ondersteuning te bieden.

Bij Voltalux richten we ons niet alleen op de installatie van zonnepanelen. We willen ook een positieve invloed uitoefenen op het milieu en de gemeenschap als geheel. We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid van groot belang is en daarom proberen we groene energie voor iedereen toegankelijk te maken. Door te kiezen voor zonne-energie via Voltalux, draag je bij aan een schonere wereld en een duurzame toekomst voor de volgende generaties.

Service op maat als standaard

Bij Voltalux begrijpen we dat elk project anders is en dus op maat gemaakte oplossingen vereist. Onze deskundige adviseurs staan klaar om samen met u een zonne-energiesysteem op maat te ontwerpen dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu een huis, een bedrijfspand of een groot commercieel project heeft, wij kunnen u helpen om het maximale rendement uit uw investering te halen.

Bedankt dat u geïnteresseerd bent in Voltalux. We streven samen met u naar een groenere toekomst en willen u graag helpen ontdekken hoe zonne-energie uw leven kan veranderen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze reviews

Anouk van Lammeren
Anouk van Lammeren
2024-01-05
Gisteren zijn de panelen geplaatst en alles verliep top! De prijs was scherp tov andere aanbieders, de communicatie verliep soepel; je krijgt meteen reactie en wordt goed voorgelicht. De monteur Ayoub die ze gisteren kwam plaatsen was super vriendelijk, relaxed en kundig, hij nam ook de tijd om dingen uit te leggen. Ook de elektricien was een heel prettig iemand en hij leidde me door het hele proces van aanmelden op de app etc heen. Gewend aan de randstedelijke mentaliteit is dit Brabantse bedrijf een verademing. Hoe de panelen functioneren kan ik nog niet zeggen, maar so far so good!
bart menting
bart menting
2024-01-05
Professioneel team, vriendelijk en snel geholpen. Ook nog wat korting gekregen omdat ze het niet in 1 keer af konden werken.
Bram van Bakel
Bram van Bakel
2024-01-04
Heel blij met het professionele advies van Ilias en Voltalux. Zeer prettig contact en er werd snel gereageerd. Een goede partij!
Marlies
Marlies
2024-01-03
Scherpe prijs, snel geleverd en gemonteerd. Vriendelijk en professioneel personeel die goede uitleg geven. Meerdere bedrijven vergeleken blij dat we voor Voltalux hebben gekozen.
AMIR IBRISEVIC
AMIR IBRISEVIC
2024-01-02
Goed werk geleverd,gezellige monteurs....en nu geld besparen Dankjewel Voltalux👍
Peter Bouwens
Peter Bouwens
2023-12-19
12x glas op glas panelen laten plaatsen met micro omvormers. Ze kwamen netjes op tijd, stelde zich netjes voor en legde hun plan netjes in overleg uit. Panelen zijn zeer netjes gelegd, super tevreden. De elektricien kwam achter hun aan en heeft binnen alles netjes weggewerkt. Tot nu toe zeer tevreden met hoe alles verlopen is. Top gedaan Voltalux.
Tyron Blok
Tyron Blok
2023-12-17
Top geregeld door Voltalux Snelle reactie, duidelijke offerte en na 2 weken al geplaatst. Door 2 monteurs alles netjes geplaatst en afgeleverd, duidelijke uitleg over de installatie en bijbehorende app. 9x JA solar 435WP Enphase IQ8 micro-omvormers Enphase Metered
Claudio Roberto França Pereira
Claudio Roberto França Pereira
2023-12-16
Great installation service and equipment used. They came, explained everything to me, we discussed where the power line would go through in the house, always very friendly and patiently explained. I'm very satisfied with the service.
Pascal de Weerd
Pascal de Weerd
2023-12-06
Voltalux is een prima leverancier en installateur. Na het prettige offerte gesprek , waarin goed meegdacht wordt, zijn binnen 2 weken zonnepanelen geinstalleerd. Ik heb veel offertes gehad van bedrijven met constant dezelfde apparatuur (12x Jinko 435W panelen en 12x Enphase IQ8), dus gewoon appels met appels vergeleken, en geloof me ze zijn het goedkoopste. Installatie ging gesmeerd en je ziet dat de mannen op elkaar zijn ingespeeld. Goed gevoel overgehouden aan de ervaring met Voltalux.