★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Over ons

Voltalux; uw partner in zonnepanelen

Welkom bij Voltalux, wij zijn jouw partners op het gebied van zonne-energie. Ons team gelooft sterk in de kracht van de zon en wij zijn hier om jou te ondersteunen bij de overstap naar duurzame energie. Samen kunnen we bijdragen aan een schonere wereld.

Bij Voltalux hebben we een passie voor zonne-energie. We zijn geboeid door de onuitputtelijke energiebron die de zon biedt en willen deze voor iedereen beschikbaar maken. We weten dat zonne-energie de toekomst heeft en willen ervoor zorgen dat jij er ook van kunt genieten.

Onze missie

Bij Voltalux zijn we toegewijd aan het promoten van duurzame energieoplossingen en helpen we onze klanten bij het creëren van een groenere toekomst. We zijn van mening dat zonne-energie essentieel is voor de overgang naar een schonere en hernieuwbare energiebron. Daarom proberen we hoogwaardige zonnepanelen en energieopslagsystemen aan te bieden die betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar zijn.

Ons team van deskundige professionals heeft uitgebreide ervaring in de zonne-energie-industrie en een diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en trends. We werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige producten kunnen leveren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Onze visie

Wat ons anders maakt dan andere bedrijven die zonnepanelen leveren, is onze inzet voor topkwaliteit en klanttevredenheid. We doen ons best om elke fase van het proces gemakkelijk en duidelijk te maken, vanaf het eerste contact met ons tot aan de installatie en onderhoud van uw zonne-energiesysteem. Ons vriendelijke en deskundige team is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u de beste service en ondersteuning te bieden.

Bij Voltalux richten we ons niet alleen op de installatie van zonnepanelen. We willen ook een positieve invloed uitoefenen op het milieu en de gemeenschap als geheel. We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid van groot belang is en daarom proberen we groene energie voor iedereen toegankelijk te maken. Door te kiezen voor zonne-energie via Voltalux, draagt u bij aan een schonere wereld en een duurzame toekomst voor de volgende generaties.

Service op maat

Bij Voltalux begrijpen we dat elk project anders is en dus op maat gemaakte oplossingen vereist. Onze deskundige adviseurs staan klaar om samen met u een zonne-energiesysteem op maat te ontwerpen dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu een huis, een bedrijfspand of een groot commercieel project heeft, wij kunnen u helpen om het maximale rendement uit uw investering te halen.

Bedankt dat u geïnteresseerd bent in Voltalux. We streven samen met u naar een groenere toekomst en willen u graag helpen ontdekken hoe zonne-energie uw leven kan veranderen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

Vul het formulier in en wij bellen u terug!

Terugbelformulier

Vermijd lange wachttijden, Kies voor Voltalux

Snelle levering

Snelle levering

In deze tijden van drukte, kunnen wij als een van de enigen op de markt garanderen dat we binnen 3 weken na de offerte kunnen langskomen voor de installatie.

Beste prijs

Beste prijs op de markt

Geniet van een eerlijke prijs, waarbij duidelijk wordt uitgelegd hoe we aan deze prijs gekomen zijn.

Een persoonlijke service

Een persoonlijke service

Onze installateurs zullen tijdens de installatie duidelijk uitleggen waar ze mee bezig zijn en hierbij updates geven om de klant op de hoogte te houden.

Geniet van de voordelen!

Bespaar op uw energienota!

Bespaar op uw energienota!

Bespaar gemiddeld meer dan 75% op je maandelijkse energiekosten. Op deze manier zult u op een milieubewuste manier meer kunnen genieten van uw hardverdiende geld!

woningwaarde stijgt!

Uw woningwaarde stijgt!

Uit onderzoeken is gebleken dat een huis met zonnepanelen gemiddeld € 5500,- meer opbrengt dan een huis zonder zonnepanelen. En het wordt sneller verkocht. Bekijk onze blog over woningwaarde en lees hoe zonnepanelen een rol spelen binnen de woningmarkt.

CO2 uitstoot reduceren

CO2 uitstoot reduceren

Met een set van 10 zonnepanelen op uw dak bespaart u 1.400 kilo CO2 per jaar. Dit betekent dat u binnen 2 jaar de CO2 uitstoot van de productie van deze zonnepanelen al hebt terugbespaard. Hierna zult u dus continu een bijdrage geven aan het verbeteren van ons milieu.

Gratis Dakcheck aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Gratis Dakcheck aanvragen

google

Google Reviews

U kunt hieronder de feedback van onze klanten teruglezen. Bent u net zo tevreden over Voltalux?
Laat ook een review achter op Google!

n-icon

Kees Mudde

★★★★★

Gekozen voor Voltalux vanwege scherpe offerte en snelle levertijd. Planning en uitvoering gewoon tip-top in orde. Hele nette jongens die de panelen hebben geplaatst; had zelf kabel binnen gelegd en Voltalux electrcien heeft de boel netjes aangesloten. Prima club, ik beveel aan.

b-icon

Bor ne

★★★★★

Snelle service, digitaal veel informatie voorhanden. Goede prijs voor goede kwaliteit. Op de dag zelf prima en netjes werk afgeleverd.

r-icon

Eric Fortuin

★★★★★

15 facturen bij verschillende bedrijven vergeleken. Voltalux had de scherpste offerte en de snelste levering. Montage is keurig verlopen. Ze waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Complimenten aan Nasir.

p-icon

Payam jahromizadeh esmaili

★★★★★

Binnen 1 maand hebben ze mijn zonnepanelen.
Ze hebben Alles netjes gemonteerd en weggewerkt.

r-icon

Ron Duinhouwer

★★★★★

Heel tevreden over de snelle service en plaatsing vande 9 zonnepanelen. Vriendelijke jongens en goede uitleg van de werking en de bijbehorende app.

a-icon

Arjen van Toorn

★★★★★

Goede offerte, snelle levering en goed rekening gehouden met mijn wensen tijdens de installatie. Aanvankelijke planning lukte niet i.v.m. wind. Maar ze waren erg flexibel en installatie is in het weekend afgerond. Kortom zeer tevreden.