★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Particulier

Bеnt u op zoеk naar ееn bеtrouwbarе еn еrvarеn partnеr voor uw zonnе-еnеrgiеprojеct? Bij Voltalux bеgrijpеn wij als gееn andеr hеt bеlang van duurzamе еnеrgiе voor particuliеrе klantеn. Wij zijn gеspеcialisееrd in hoogwaardigе zonnеpanеlеn еn biеdеn op maat gеmaaktе oplossingеn diе pеrfеct passеn bij uw woning. Mеt onzе zonnеpanеlеn kunt u niеt allееn uw еnеrgiеkostеn vеrlagеn, maar ook bijdragеn aan ееn schonеrе еn groеnеrе toеkomst.

Voordelen van zonnepanelen

In Nederland besluiten steeds meer mensen om zonnepanelen aan te schaffen voor hun woonhuis of bedrijf. Het is een verstandige keuze aangezien het gebruik van zonnepanelen veel voordelen met zich meebrengt. Welke voordelen voor u van toepassing zijn leest u hieronder.

Kosten besparen

De zon geeft ons kosteloos energie en wij kunnen dat m.b.v. zonnepanelen omzetten naar bruikbare energie. Dit betekent dat uw energierekening fors gereduceerd zal worden. Echter vereist de installatie van een zonnepaneel constructie wel de nodige kosten maar vaak kunt u deze kosten binnen niet al te lange tijd terug verdienen, vaak is dat een termijn van 8-10 jaar. Zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar mee dus daarmee wint u méér dan 15 jaar aan gratis energie! Al met al is de aanschaf van een set zonnepanelen ideaal voor uw stijgende energie rekening.

Voordelen van monitoring
zonnepaneel-systeem-voltalux

Waarde van uw huis stijgt

Een zonnepaneel systeem is een kostbare investering aan uw woning. Tevens zal de energielabel van uw woning stijgen waardoor de woning automatisch meer waarde zal hebben. Nieuwe Kopers kopen dus niet alleen uw huis maar ook de gehele zonnepaneel constructie omdat dit voor nieuwe bewoners ook een meerwaarde zal hebben wat betreft lage energiekosten.

Terugleveren van energie

Leveren uw zonnepanelen meer energie dan dat u zelf verbruikt? In dit geval heeft u een ‘overschot’ aan bruikbare energie. U kunt deze energie terugeven aan het algemene stroomnetwerk. U krijgt hiervoor een vergoeding (afhankelijk van de actuele Kwh prijs), waardoor u extra profiteert van uw zonne-energie opbrengst! Deze manier van energie terugleveren heet salderen; meer informatie over de salderingsregeling vindt u op www.rijksoverheid.nl.

Zonnepanelen en daglicht

Veel mensen denken dat zonnepanelen werken op zonlicht. Echter is dit niet het geval. Zonnepanelen hebben niet direct zonlicht nodig maar werken op daglicht. Zo kunnen uw zonnepanelen tijdens bewolkt weer alsnog energie leveren die omgezet kan worden in stroom. Zo heeft u het hele jaar door profijt van een zonnepanelen systeem op uw dak.

Milieubewust

​Energiebronnen zoals wind- en zonne-energie zijn niet schadelijk voor het milieu.Deze energiebronnen zijn oneindig en worden gratis geleverd door moeder natuur. Tevens vervuilt u met het opwekken zonne-energie nauwelijks de lucht. Wist u dat u met 8 zonnepanelen méér dan 1.100 kilo CO2 per jaar bespaard?

Zonnepanelen en daglicht
Logos

Voltalux Groothandel

Voltalux Groothandel beschikt over alle nodige materialen voor de installatie van PV-constructies. Alle materialen zijn op voorraad en zijn binnen 48 uur leverbaar!

Inzicht in prestaties

Door het monitoren van uw zonne-energiesysteem kunt u waardevolle inzichten krijgen in de prestaties en het gedrag van uw systeem. U kunt patronen en trends ontdekken, zoals seizoensgebonden variaties in de energieopbrengst of de invloed van schaduw op specifieke momenten van de dag. Met deze informatie kunt u gerichte stappen ondernemen om de prestaties van uw systeem te verbeteren en de energieopbrengst te verhogen.

Met ons monitoring systeem kunt u de prestatiegegevens van uw zonne-energiesysteem altijd bekijken. U kunt de energieopbrengst in realtime volgen, historische gegevens analyseren en rapporten maken. Dit helpt u om een beter inzicht te krijgen in de rentabiliteit van uw systeem en om weloverwogen beslissingen te nemen over het beheer van energie en eventuele verbeteringen.

Door het monitoren van uw zonne-energiesysteem kunt u tal van voordelen behalen, zoals het maximaliseren van de energieopbrengst, het vroeg opsporen van storingen, het optimaliseren van de prestaties van het systeem, het beschermen van uw investering, het verkrijgen van inzicht en transparantie en het bieden van gemoedsrust. Door het regelmatig monitoren van het systeem kunt u de prestaties optimaliseren en het meeste uit zonne-energie halen.

Inzicht in prestaties

Teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

Vul het formulier in en wij bellen u terug!

Terugbelformulier

Wat kan Voltalux u bieden?

installatie

Installatie binnen 3 weken!

Door het gebruik van meerdere installatie teams door héél het land, het efficient gebruik maken van 3-D scans en het naleven van strakke planningen, is het mogelijk om alle projecten binnen 3 weken na aanvraag te installeren op uw woning!

Vrijblijvende Dakcheck

Vrijblijvende dakcheck

Voltalux beschikt over de nodige tools om in een korte tijd een tijdelijke offerte op te stellen incl. legplan en persoonlijke advies

Doe nu de gratis dakcheck en ontvang binnen 24 uur uw mogelijkheden!

Gecertificeerde Monteurs

Gecertificeerde monteurs

Al onze monteurs beschikken over een erkende InstallQ diploma en hebben tevens de nodige werkervaring om elk project met succes op te leveren.

Geniet van de voordelen!

Bespaar op uw energienota!

BTW-Vrij

vanaf 1 januari 2023 vervalt de BTW voor zonnepanelen installaties voor particulieren. U ontvangt van ons dus een offerte met een totaal bedrag zonder de BTW. Bent u een ondernemer en wilt u een installatie realiseren voor uw bedrijfspand? Dan kunt u de BTW meenemen in uw BTW aangifte.

woningwaarde stijgt!

Rekenvoorbeeld terugverdientijd zonnepanelen

U koopt 12 zonnepanelen, waarvoor u € 5450,- moet betalen. De panelen leveren 390 Wattpiek (Wp) per stuk aan vermogen op, dus zijn samen goed voor 4.680 Wp. Jaarlijks levert het systeem circa 3.978 kWh aan stroom op. Bij een elektriciteitsprijs van €0,30 per kWh is dat een besparing van € 1.193,4,- per jaar. Die opbrengst zorgt er in iets minder dan 4 jaar voor dat u de kosten heeft terugverdiend. Gemiddeld gaan zonnepanelen 25 jaar mee. Dat betekent dat ze zo’n 21 jaar “gratis” stroom opleveren!

CO2 uitstoot reduceren

CO2 uitstoot reduceren

Met een set van 10 zonnepanelen op uw dak bespaart u 1.400 kilo CO2 per jaar. Dit betekent dat u binnen 2 jaar de CO2 uitstoot van de productie van deze zonnepanelen al hebt terugbespaard. Hierna zult u dus continu een bijdrage geven aan het verbeteren van ons milieu.

Gratis Dakcheck aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Gratis Dakcheck aanvragen

google

Google Reviews

U kunt hieronder de feedback van onze klanten teruglezen. Bent u net zo tevreden over Voltalux?
Laat ook een review achter op Google!

n-icon

Kees Mudde

★★★★★

Gekozen voor Voltalux vanwege scherpe offerte en snelle levertijd. Planning en uitvoering gewoon tip-top in orde. Hele nette jongens die de panelen hebben geplaatst; had zelf kabel binnen gelegd en Voltalux electrcien heeft de boel netjes aangesloten. Prima club, ik beveel aan.

b-icon

Bor ne

★★★★★

Snelle service, digitaal veel informatie voorhanden. Goede prijs voor goede kwaliteit. Op de dag zelf prima en netjes werk afgeleverd.

r-icon

Eric Fortuin

★★★★★

15 facturen bij verschillende bedrijven vergeleken. Voltalux had de scherpste offerte en de snelste levering. Montage is keurig verlopen. Ze waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Complimenten aan Nasir.

p-icon

Payam jahromizadeh esmaili

★★★★★

Binnen 1 maand hebben ze mijn zonnepanelen.
Ze hebben Alles netjes gemonteerd en weggewerkt.

r-icon

Ron Duinhouwer

★★★★★

Heel tevreden over de snelle service en plaatsing vande 9 zonnepanelen. Vriendelijke jongens en goede uitleg van de werking en de bijbehorende app.

a-icon

Arjen van Toorn

★★★★★

Goede offerte, snelle levering en goed rekening gehouden met mijn wensen tijdens de installatie. Aanvankelijke planning lukte niet i.v.m. wind. Maar ze waren erg flexibel en installatie is in het weekend afgerond. Kortom zeer tevreden.