★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Trina Solar 415 Wp glas zonnepaneel

VertexDE

DUAL GLASS MONOCRYSTALLINE MODULE

PRODUCT: TSM-NEG9.28

Hoog in de Bloomberg Tier 1 lijst

25 Jaar

25 jaar productgarantie
power

30 jaar

30 jaar lineaire vermogensgarantie

Less Degradation

Minder degradatie

1e jaar max. degradatie van 1%. Jaarlijkse degradatie van max. 0,4%

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Klein van formaat, groter qua vermogen

Genereert tot 425 W, 21,9% module-efficiëntie met high-density interconnect-technologie. Betere lichtopvang, lagere serieweerstand, verbeterde stroomafname en verbeterde betrouwbaarheid.

Ontwerp met dubbel glas, hoge betrouwbaarheid

Uitstekende brandwerendheid en weerstand tegen barre omgevingsomstandigheden. 5.400 Pa sneeuwbelasting en 4.000 Pa windbelasting.

Maximale energieopbrengst

Maximaal 1% degradatie in het eerste jaar en maxiaal 0,4% jaarlijkse degradatie in het 2e-30e jaar. Bij Trina kunt u rekenen op een vermogensgarantie van 82,5% na 25 jaar.

Hoge kwaliteit-prijs verhouding

U heeft met dit zonnepaneel een perfecte combinatie van prijs en kwaliteit, met een vermogen van 415 Wp. Trina Solar produceert en assembleert de zonnepanelen volledig in hun eigen fabriek, van zonnecel tot zonnepaneel.

 

Voltalux Groothandel

Voltalux Groothandel beschikt over alle nodige materialen voor de installatie van PV-constructies. Alle materialen zijn op voorraad en zijn binnen 48 uur leverbaar!

Teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

Vul het formulier in en wij bellen u terug!

Terugbelformulier

google

Google Reviews

U kunt hieronder de feedback van onze klanten teruglezen. Bent u net zo tevreden over Voltalux?
Laat ook een review achter op Google!

n-icon

Kees Mudde

★★★★★

Gekozen voor Voltalux vanwege scherpe offerte en snelle levertijd. Planning en uitvoering gewoon tip-top in orde. Hele nette jongens die de panelen hebben geplaatst; had zelf kabel binnen gelegd en Voltalux electrcien heeft de boel netjes aangesloten. Prima club, ik beveel aan.

b-icon

Bor ne

★★★★★

Snelle service, digitaal veel informatie voorhanden. Goede prijs voor goede kwaliteit. Op de dag zelf prima en netjes werk afgeleverd.

r-icon

Eric Fortuin

★★★★★

15 facturen bij verschillende bedrijven vergeleken. Voltalux had de scherpste offerte en de snelste levering. Montage is keurig verlopen. Ze waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Complimenten aan Nasir.

p-icon

Payam jahromizadeh esmaili

★★★★★

Binnen 1 maand hebben ze mijn zonnepanelen.
Ze hebben Alles netjes gemonteerd en weggewerkt.

r-icon

Ron Duinhouwer

★★★★★

Heel tevreden over de snelle service en plaatsing vande 9 zonnepanelen. Vriendelijke jongens en goede uitleg van de werking en de bijbehorende app.

a-icon

Arjen van Toorn

★★★★★

Goede offerte, snelle levering en goed rekening gehouden met mijn wensen tijdens de installatie. Aanvankelijke planning lukte niet i.v.m. wind. Maar ze waren erg flexibel en installatie is in het weekend afgerond. Kortom zeer tevreden.