★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Voltalux zakelijk

Welkom bij Voltalux, uw partner voor duurzame energieoplossingen. Wij begrijpen de groeiende behoefte aan schone en duurzame energie en als toonaangevend bedrijf in zonnepanelen zijn we er trots op hoogwaardige zonne-energiesystemen te leveren. Deze systemen helpen uw bedrijf om te profiteren van groene energie en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen.

Voltalux zakelijk

Waarom kiezen voor Voltalux?

Bij Voltalux staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. We gebruiken uitsluitend zonnepanelen van topkwaliteit die voldoen aan de hoogste normen en certificeringen in de industrie. Onze producten zijn duurzaam en gaan lang mee, zodat u kunt bouwen op een stabiele en consistente energieopwekking. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke energiebehoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan uw specifieke situatie. Onze deskundige technische teams werken nauw samen met u om een systeem te ontwerpen dat optimaal past bij uw energieverbruik, locatie en budget. Bovendien beschikken wij over Scope12 inspecteurs en waarborgen hiermee de kwaliteit van de installaties.

  • Gemiddelde levertijd: 3 weken
  • Gebruik van A-merken
  • Gemiddeld 25 jaar productgarantie
  • Advies op maat
  • Monitoring op afstand
  • Erkende installateurs en Scope12 inspecteurs 

Investeren in zonne-energie kan op de lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen opleveren op uw energierekening. Bij Voltalux begrijpen we dat financiële overwegingen belangrijk zijn voor uw bedrijf; daarom bieden we een grondige analyse van de winstgevendheid en terugverdientijd van uw investering, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Onze medewerkers zijn er om u te helpen gedurende het hele proces. We begeleiden u graag vanaf het eerste gesprek tot aan de installatie en het onderhoud van uw zonne-energiesysteem. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent en het beste rendement haalt uit uw investering. Ons doel is om u de best mogelijke klantenservice te bieden en te zorgen dat u tevreden bent.

Onze diensten

Wij leveren zonne-energiesystemen voor bedrijven van alle groottes. Ons deskundig installatieteam ontwerpt en installeert uw systeem met de nieuwste technologieën en materialen. U kunt erop vertrouwen dat uw zonne-energiesysteem efficiënt zal werken zonder problemen. We bieden onderhouds- en reparatiediensten voor uw zonnepanelen om ervoor te zorgen dat ze optimaal presteren. Onze technici zullen regelmatig controles uitvoeren, eventuele problemen identificeren en snel en professioneel oplossen. Wij zijn er altijd om ervoor te zorgen dat uw zonne-energiesysteem optimaal blijft functioneren.

Onze energie adviseurs staan klaar om u te ondersteunen bij het verbeteren van uw energieverbruik en het benutten van de voordelen van zonne-energie. Wij kunnen u adviseren over energiezuinigheid, energieopslagsystemen en subsidieregelingen. Samen zetten we ons in om uw bedrijf te laten profiteren van een duurzame en economische energietoekomst. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en ondersteunen bedrijven bij de overstap naar groene energie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen helpen om te profiteren van zonne-energie. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de energiekosten van uw bedrijf verminderen.

zonne-energiesystemen-voltalux
Logos

Voltalux Groothandel

Voltalux Groothandel beschikt over alle nodige materialen voor de installatie van PV-constructies. Alle materialen zijn op voorraad en zijn binnen 48 uur leverbaar!

Subsidie voor bedrijven

In Nederland bestaan er diverse subsidies voor bedrijven die zonnepanelen willen installeren. De gemeentes bieden verschillende programma’s en initiatieven aan om duurzame energieopwekking te ondersteunen. Hieronder staan enkele mogelijke subsidie opties die beschikbaar kunnen zijn:

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

De Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) is een nationale subsidie die beschikbaar is voor bedrijven die grote zonne-energieprojecten willen uitvoeren. Bedrijven kunnen gedurende 15 jaar een vergoeding krijgen voor de opgewekte hernieuwbare energie via deze regeling.

Duurzame Energie- en Klimaatprogramma (DEK)

Je kunt hierbij denken aan het Duurzame Energie- en Klimaatprogramma (DEK) om de overstap naar duurzame energie te bevorderen. Bedrijven kunnen onder dit programma financiële steun ontvangen voor diverse duurzame energieprojecten, waaronder projecten voor zonne-energie.

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) is niet alleen bedoeld voor woningeigenaren, maar ook voor kleine bedrijven en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Door deze regeling kunnen zij financiële ondersteuning krijgen voor energiebesparende maatregelen, zoals het plaatsen van zonnepanelen.

Postcoderoosregeling

De postcoderoosregeling is bedoeld voor een samenwerkingsverband tussen burgers en bedrijven binnen dezelfde postcodegebieden. Bedrijven kunnen profiteren van belastingvoordelen en subsidies door deel te nemen aan een postcoderoosproject voor gezamenlijke aanschaf van zonnepanelen en het delen van de opgewekte energie.

Subsidie voor bedrijven

Let op: Belangrijk om te weten is dat subsidieregelingen veranderlijk zijn en dat elke regeling specifieke voorwaarden en criteria heeft. Om op de hoogte te blijven van de meest recente informatie en om te bepalen welke subsidies van toepassing zijn op jouw bedrijfssituatie, kun je het beste contact opnemen met de gemeente of een lokaal energieloket. Zij kunnen je gedetailleerde informatie geven over de beschikbare subsidies en je begeleiden bij het aanvraagproces.

Teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

Vul het formulier in en wij bellen u terug!

Terugbelformulier

google

Google Reviews

U kunt hieronder de feedback van onze klanten teruglezen. Bent u net zo tevreden over Voltalux?
Laat ook een review achter op Google!

n-icon

Kees Mudde

★★★★★

Gekozen voor Voltalux vanwege scherpe offerte en snelle levertijd. Planning en uitvoering gewoon tip-top in orde. Hele nette jongens die de panelen hebben geplaatst; had zelf kabel binnen gelegd en Voltalux electrcien heeft de boel netjes aangesloten. Prima club, ik beveel aan.

b-icon

Bor ne

★★★★★

Snelle service, digitaal veel informatie voorhanden. Goede prijs voor goede kwaliteit. Op de dag zelf prima en netjes werk afgeleverd.

r-icon

Eric Fortuin

★★★★★

15 facturen bij verschillende bedrijven vergeleken. Voltalux had de scherpste offerte en de snelste levering. Montage is keurig verlopen. Ze waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Complimenten aan Nasir.

p-icon

Payam jahromizadeh esmaili

★★★★★

Binnen 1 maand hebben ze mijn zonnepanelen.
Ze hebben Alles netjes gemonteerd en weggewerkt.

r-icon

Ron Duinhouwer

★★★★★

Heel tevreden over de snelle service en plaatsing vande 9 zonnepanelen. Vriendelijke jongens en goede uitleg van de werking en de bijbehorende app.

a-icon

Arjen van Toorn

★★★★★

Goede offerte, snelle levering en goed rekening gehouden met mijn wensen tijdens de installatie. Aanvankelijke planning lukte niet i.v.m. wind. Maar ze waren erg flexibel en installatie is in het weekend afgerond. Kortom zeer tevreden.