★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Zonnepanelen Amsterdam

Uw partner in duurzame zonne-energie. Max binnen 3 weken installatie zonnepanelen in Amsterdam!

Bent u geïnteresseerd in zonne-energie oplossingen van hoge kwaliteit in Amsterdam? Bij Voltalux; zonnepanelen Amsterdam zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van duurzame energie. 

 • Gemiddelde levertijd: 3 weken
 • Gebruik van A-merken
 • Gemiddeld 25 jaar productgarantie
 • Advies op maat
 • Monitoring op afstand
 • Erkende installateurs
 • Vrijblijvende offerte
Voltalux

Gratis Dakcheck aanvragen

Gratis Dakcheck aanvragen

 • Gemiddelde levertijd: 3 weken
 • Gebruik van A-merken
 • Gemiddeld 25 jaar productgarantie
 • Advies op maat
 • Monitoring op afstand
 • Erkende installateurs
 • Vrijblijvende offerte
Logos

Wat is onze Werkwijze?

G

Stap #1

Vraag een offerte aan!

Vraag via onze dakcheck een vrijblijvende offerte aan! Een van onze collega’s zal zsm contact met u opnemen om samen te kijken naar de wensen voor uw zonnepanelen installatie op maat.

G

Stap #2

Ontvang een offerte op maat!

Ons team zal direct aan de slag gaan om een offerte op maat te bewerkstelligen. We houden rekening met de aangegeven wensen en voorkeuren. U ontvangt via de mail een uitgebreid digitaal rapport over uw zonnepanelen installatie inclusief een offerte. Het rapport inc. offerte kunt u tevens als PDF bestand openen.

 

G

Stap #3

Gezamelijk de offerte doornemen

Nadat u de offerte heeft ontvangen zal een van onze betrokken collega’s contact met u opnemen om samen de offerte door te nemen en eventuele vragen omtrent het rapport/offerte te beantwoorden. Zodra alles duidelijk is en u akkoord gaat met het voorstel, kunnen we een installatie afspraak inplannen!

G

Stap #4

Installeren

De dag van de installatie! Ons team, bestaande uit 2 dakmonteurs en 1 elektricien, zorgen ervoor dat u binnen één werkdag beschikt over een complete, functionerende, zonnepanelen installatie.

G

Stap #5

 Begin met besparen!

Gefeliciteerd met uw installatie van Voltalux! U kunt nu op een voordelige en duurzame manier gebruik maken van uw stroomvoorzieningen. Met een garantie van 25 jaar geniet u zonder enige onzekerheid van de opgewekte stroom!

Diensten

zonnepanelen-voltalux

Zonnepanelen

particulier-1

Particulier

zakelijk-voltalux

Zakelijk

Producten

Zonnepanelen

Omvormers

Montagemateriaal

Monitoring

Zonnepanelen Amsterdam

Als inwoners van Amsterdam begrijpen we het belang van duurzaamheid voor onze stad en toekomst heel goed. Voltalux begrijpt ook de specifieke behoeften van onze hoofdstad en wij zijn vastbesloten om Amsterdam te helpen bij het behalen van zijn duurzaamheidsdoelen.

We bieden hoogwaardige zonnepanelen aan die niet alleen uw energierekening verminderen, maar ook de ecologische voetafdruk van uw huis of bedrijf verkleinen. Als lokaal zonnepanelen installateurs zijn we trots om bij te dragen aan de energietransitie van Amsterdam en te helpen bij het creëren van een schonere en groenere stad.

Bij Voltalux; zonnepanelen installatie Amsterdam begrijpen we dat elke zonne-energie-installatie anders is. Daarom bieden we oplossingen op maat, speciaal afgestemd op uw pand. Onze ervaren professionals bekijken uw situatie, geven advies over de beste zonnepanelen voor uw plek en installeren deze vakkundig volgens hoge kwaliteitsnormen.

Of u nu een woningeigenaar bent die zijn energierekening wil verlagen of een bedrijfseigenaar die duurzame bedrijfspraktijken wil implementeren, wij bieden hulp. Onze zonnepanelen zorgen voor een betrouwbare en onafhankelijke energievoorziening, terwijl u ook bijdraagt aan een verminderde CO2-uitstoot en het behoud van het milieu.

Waarom kiezen voor Voltalux?

Ons zonnepanelen installatiebedrijf in Amsterdam is gespecialiseerd in zonne-energie en we zetten ons in voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Hiermee helpen we u niet alleen om uw energierekening te verlagen, maar dragen we ook bij aan een schonere en groenere toekomst. Bij ons kunt u rekenen op onze expertise, betrouwbaarheid en maatwerkbenadering. Bij Voltalux hechten we veel waarde aan kwaliteit. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten en bieden hoogwaardige zonnepanelen die voldoen aan strikte normen en certificeringen. Onze panelen zijn zo ontworpen dat ze efficiënt en duurzaam zijn, zodat u optimaal kunt profiteren van de energieopbrengst en lange prestaties van onze producten.

Bij Voltalux; zonnepanelen Amsterdam verkopen we alleen hoogwaardige producten van bekende fabrikanten. Onze zonnepanelen, omvormers en andere producten zijn zorgvuldig gekozen om optimale prestaties en duurzaamheid te bieden, zodat u kunt genieten van betrouwbare en langdurige energieopwekking. Wij bieden oplossingen op maat die passen bij uw specifieke situatie. Of het nu gaat om een project voor woningen, commerciële doeleinden of grootschalige projecten, wij helpen u de juiste oplossing te vinden die past bij uw energiebehoeften en budget.

Aarzel niet langer en stap over op schone en hernieuwbare energie. Neem vandaag nog contact op met Voltalux voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we uw energiebehoeften analyseren, de voordelen van zonne-energie bespreken en een op maat gemaakte oplossing ontwerpen die uw energiekosten verlaagt en het milieu beschermt. Kies Voltalux als uw partner voor zonnepanelen installeren in Amsterdam en verbeter uw energieverbruik op een positieve manier. Ontdek de voordelen van duurzame energie met Voltalux!

Maatwerkoplossingen

Bij Voltalux; zonnepanelen installatiebedrijf in Amsterdam begrijpen we dat elk project anders is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie. Of u nu een woning, bedrijf of groot project heeft, wij vinden de juiste oplossing die past bij uw energiedoelen en budget.

Wij zijn een team van deskundige professionals dat goed naar uw behoeften en wensen luistert. Samen werken we aan een oplossing die bij u past. Om de meest geschikte zonne-energie oplossing te adviseren, analyseren we zorgvuldig uw energieverbruik, de oriëntatie van uw dak, de beschikbare ruimte en andere belangrijke factoren.

Of u nu zonnepanelen wilt installeren op een schuin dak, plat dak, gevel of een speciaal ontworpen constructie, wij hebben de kennis en vaardigheden om oplossingen op maat te leveren die aan uw esthetische, technische en functionele eisen voldoen. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen voor een professionele installatie, waarbij we rekening houden met diverse aspecten zoals optimale positionering, bekabeling en veiligheidsvoorschriften.

Ook adviseren we over extra onderdelen, zoals batterijsystemen, omvormers en energiemanagementsystemen, die de efficiëntie en zelfvoorzienendheid van uw zonne-energiesysteem kunnen vergroten. Onze oplossing wordt op maat gemaakt en biedt niet alleen oplossingen voor uw huidige behoeften, maar houdt ook rekening met toekomstige ontwikkelingen en mogelijkheden voor uitbreiding en innovatie.

Voltalux; Zonnepanelen Amsterdam

Bent u op zoek naar manieren om uw energieverbruik te verduurzamen? Neem vandaag nog contact op met Voltalux en ontdek hoe onze oplossingen op maat kunnen bijdragen aan het realiseren van uw duurzame energiedoelen en het versnellen van uw weg naar een groenere toekomst! 

Voltalux Groothandel

Voltalux Groothandel beschikt over alle nodige materialen voor de installatie van PV-constructies. Alle materialen zijn op voorraad en zijn binnen 48 uur leverbaar!

Vermijd lange wachttijden, Kies voor Voltalux

Snelle levering

Snelle levering

In deze tijden van drukte, kunnen wij als een van de enigen op de markt garanderen dat we binnen 3 weken na de offerte kunnen langskomen voor de installatie.

Beste prijs

Beste prijs op de markt

Geniet van een eerlijke prijs, waarbij duidelijk wordt uitgelegd hoe we aan deze prijs gekomen zijn.

Een persoonlijke service

Een persoonlijke service

Onze installateurs zullen tijdens de installatie duidelijk uitleggen waar ze mee bezig zijn en hierbij updates geven om de klant op de hoogte te houden.

Geniet van de voordelen!

Bespaar op uw energienota!

Bespaar op uw energienota!

Bespaar gemiddeld meer dan 75% op je maandelijkse energiekosten. Op deze manier zult u op een milieubewuste manier meer kunnen genieten van uw hardverdiende geld!

woningwaarde stijgt!

Uw woningwaarde stijgt!

Uit onderzoeken is gebleken dat een huis met zonnepanelen gemiddeld € 5500,- meer opbrengt dan een huis zonder zonnepanelen. En het wordt sneller verkocht. Bekijk onze blog over woningwaarde en lees hoe zonnepanelen een rol spelen binnen de woningmarkt.

CO2 uitstoot reduceren

CO2 uitstoot reduceren

Met een set van 10 zonnepanelen op uw dak bespaart u 1.400 kilo CO2 per jaar. Dit betekent dat u binnen 2 jaar de CO2 uitstoot van de productie van deze zonnepanelen al hebt terugbespaard. Hierna zult u dus continu een bijdrage geven aan het verbeteren van ons milieu.

Gratis Dakcheck aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Gratis Dakcheck aanvragen

Onze diensten

Bij Voltalux Amsterdam bieden wij verschillende diensten op het gebied van zonne-energie aan die aansluiten op uw specifieke behoeften. Dankzij onze expertise en ervaring op het gebied van duurzame energie, kunnen wij u helpen om optimaal gebruik te maken van de voordelen van zonne-energie. Tot onze diensten behoren onder andere:

Zonnepanelen Installatie Amsterdam

Voltalux installeert hoogwaardige zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze installateurs zorgen voor een vakkundige en efficiënte installatie, waarbij we rekening houden met de unieke kenmerken van uw pand. We plaatsen uw zonnepanelen op de best mogelijke manier om de hoogst mogelijke energieopbrengst te verkrijgen.

Omvormer Installatie

Een omvormer is cruciaal in een zonne-energiesysteem, omdat het de gelijkstroom van de zonnepanelen omzet in bruikbare wisselstroom. Onze deskundigen helpen u bij het selecteren van de juiste omvormer voor uw systeem en zorgen voor een precieze en veilige installatie.

Batterijsystemen

Met een batterijsysteem kunt u de energie die uw zonnepanelen opwekken opslaan, zodat u deze later kunt gebruiken. Op deze manier kunt u blijven profiteren van uw zonne-energie, ook als de zon niet schijnt. We hebben diverse batterijsystemen beschikbaar die aansluiten op uw energiebehoeften en naadloos integreren met uw zonne-energiesysteem.

Energiemanagementsystemen

Onze systemen voor energiebeheer kunnen u helpen om uw energieverbruik te verbeteren en de kosten te verlagen. Via geavanceerde monitoring en controle kunt u in realtime uw energie-opwekking en -verbruik volgen en uw systeem aanpassen om efficiënter te worden. We bieden oplossingen voor energiebeheer op maat die zijn aangepast aan uw specifieke doelen en behoeften.

Onderhoud en Service

Bij Voltalux Amsterdam bieden we onderhouds- en service mogelijkheden aan om u te ondersteunen na de installatie van uw zonne-energiesysteem. Ons team van technici staat klaar om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat uw systeem goed blijft presteren. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw zonne-energiesysteem langdurig en betrouwbaar blijft functioneren.

google

Google Reviews

U kunt hieronder de feedback van onze klanten teruglezen. Bent u net zo tevreden over Voltalux?
Laat ook een review achter op Google!

n-icon

Kees Mudde

★★★★★

Gekozen voor Voltalux vanwege scherpe offerte en snelle levertijd. Planning en uitvoering gewoon tip-top in orde. Hele nette jongens die de panelen hebben geplaatst; had zelf kabel binnen gelegd en Voltalux electrcien heeft de boel netjes aangesloten. Prima club, ik beveel aan.

b-icon

Bor ne

★★★★★

Snelle service, digitaal veel informatie voorhanden. Goede prijs voor goede kwaliteit. Op de dag zelf prima en netjes werk afgeleverd.

r-icon

Eric Fortuin

★★★★★

15 facturen bij verschillende bedrijven vergeleken. Voltalux had de scherpste offerte en de snelste levering. Montage is keurig verlopen. Ze waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Complimenten aan Nasir.

p-icon

Payam jahromizadeh esmaili

★★★★★

Binnen 1 maand hebben ze mijn zonnepanelen.
Ze hebben Alles netjes gemonteerd en weggewerkt.

r-icon

Ron Duinhouwer

★★★★★

Heel tevreden over de snelle service en plaatsing vande 9 zonnepanelen. Vriendelijke jongens en goede uitleg van de werking en de bijbehorende app.

a-icon

Arjen van Toorn

★★★★★

Goede offerte, snelle levering en goed rekening gehouden met mijn wensen tijdens de installatie. Aanvankelijke planning lukte niet i.v.m. wind. Maar ze waren erg flexibel en installatie is in het weekend afgerond. Kortom zeer tevreden.

Teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

Vul het formulier in en wij bellen u terug!

Terugbelformulier