fbpx

Vragen of advies nodig? 085-0600106

Zonnepanelen Den Bosch

Altijd al zonnepanelen op je huis in Den Bosh willen hebben? Stop met zoeken, want Voltalux is de specialist in zonnepanelen in ‘s-Hertogenbosch. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door alleen panelen aan te bieden die van de hoogste kwaliteit zijn en waar je jarenlang van kunt genieten. Bovendien hebben wij al talloze succesvolle zonnepaneel installaties volbracht en kennen wij de prachtige daken en uitzichten die de stad heeft.

Vragen of advies nodig? 085-0600106

Binnen 1 minuut geregeld

Wil je zonnepanelen laten plaatsen op jouw woning of bedrijfspand in Den Bosch?

Waarom mensen uit Den Bosch kiezen voor zonnepanelen van Voltalux

Eigen erkende installateurs

Gecertificeerde experts in eigen dienst voor betrouwbaarheid.

A-merken tegen scherpe tarieven

Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Kwaliteit gecombineerd met toegankelijkheid.

Eén Organisatie, één aanspreekpunt

Alles onder één dak voor jouw
verduurzaming behoeften.

VOLTALUX:jouw specialist voor het plaatsen van zonnepanelen in Den Bosch

‘s-Hertogenbosch, in de volksmond bekend als Den Bosch, is een prachtige stad waar je volop kunt genieten van oude monumenten en musea. Maar dat wisten de mensen uit de stad natuurlijk al lang. Daarnaast investeert de gemeente in nieuwbouwprojecten om de doorstroom te versimpelen. Wanneer je een nieuwbouwhuis gekocht hebt of al een huis hebt in de stad, kun je er over nadenken om deze te voorzien van zonnepanelen. Het voordeel van zonnepanelen plaatsen is dat je een beter energielabel krijgt en dat de waarde van je woning wordt verhoogd. In de meeste gevallen heb je de initiële investering binnen vijf tot zeven jaar terugverdient. Ook bieden wij vrijblijvend advies op maat aan, hoef je bij ons geen aanbetaling te doen en wij komen graag langs bij jou op locatie voor een adviesgesprek. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken, zodat je kunt genieten van je eigen energie. Vraag de offerte aan en binnen 24-uur ontvang je van ons een offerte op maat.

Waarom zonnepanelen in Den Bosch?

Veel gemeentes, waaronder de gemeente van Den Bosch, hebben als doel gesteld om in 2050 voornamelijk duurzame energie te produceren. Zonnepanelen in Den Bosch zijn daarom een goede keuze, omdat ze helpen om jouw energierekening te verlagen en bijdragen aan een duurzame en milieuvriendelijke energievoorziening. Daarnaast zijn er vaak subsidiemogelijkheden en financiële voordelen beschikbaar om de installatie van zonnepanelen in Den Bosch aantrekkelijker te maken.

Onze werkwijze voor een duurzaam proces

1

Kennismaking

Tijdens deze fase leren we elkaar kennen. We luisteren naar jouw behoeften, doelen en verwachtingen. Dit kan zowel telefonisch als via een persoonlijk gesprek op locatie plaatsvinden.

2

Ontwerp en plan

Onze experts gaan aan de slag met het creëren van een op maat gemaakt ontwerp en plan. Dit omvat een gedetailleerde uitwerking van de beste duurzame oplossingen voor jouw specifieke situatie.

3

Voorbereiding

Na goedkeuring van het ontwerp en plan starten we met de planning en voorbereiding. Dit omvat het opstellen van een gedetailleerd actieplan, het verzamelen van benodigde materialen en het inplannen van de uitvoering.

4

Uitvoering

Zodra het plan is goedgekeurd, starten we met de uitvoering. Onze ervaren en erkende installateurs en monteurs zorgen voor een professionele installatie volgens de hoogste standaarden.

5

Controle en oplevering

Na de uitvoering volgen kwaliteitscontroles en testen om te verzekeren dat alles correct functioneert. Pas als alles naar behoren werkt, wordt het project opgeleverd.

6

Service en nazorg

Ook na oplevering staan we paraat. Ons gratis service team is beschikbaar voor vragen, aanpassingen of storingen. We streven ernaar om je altijd te ondersteunen, zowel op afstand als op locatie.

Mogelijkheden bespreken?

Onze projecten

Zonnepanelen

8 Black Frame zonnepanelen – Waalwijk

Zonnepanelen

Uitbereiding 4 Full Black zonnepanelen – Amersfoort

Zonnepanelen

2x 6 Full Black zonnepanelen – Odijk

Airco's

2x 5.0 KWH Airco systemen – Den Haag

Airco's

3.5 KWH Airco systeem – Dordrecht

Dakrenovaties

Dakrenovatie incl. 2 lichtkoepels – Venlo

Onze reviews

Anouk van Lammeren
Anouk van Lammeren
2024-01-05
Gisteren zijn de panelen geplaatst en alles verliep top! De prijs was scherp tov andere aanbieders, de communicatie verliep soepel; je krijgt meteen reactie en wordt goed voorgelicht. De monteur Ayoub die ze gisteren kwam plaatsen was super vriendelijk, relaxed en kundig, hij nam ook de tijd om dingen uit te leggen. Ook de elektricien was een heel prettig iemand en hij leidde me door het hele proces van aanmelden op de app etc heen. Gewend aan de randstedelijke mentaliteit is dit Brabantse bedrijf een verademing. Hoe de panelen functioneren kan ik nog niet zeggen, maar so far so good!
bart menting
bart menting
2024-01-05
Professioneel team, vriendelijk en snel geholpen. Ook nog wat korting gekregen omdat ze het niet in 1 keer af konden werken.
Bram van Bakel
Bram van Bakel
2024-01-04
Heel blij met het professionele advies van Ilias en Voltalux. Zeer prettig contact en er werd snel gereageerd. Een goede partij!
Marlies
Marlies
2024-01-03
Scherpe prijs, snel geleverd en gemonteerd. Vriendelijk en professioneel personeel die goede uitleg geven. Meerdere bedrijven vergeleken blij dat we voor Voltalux hebben gekozen.
AMIR IBRISEVIC
AMIR IBRISEVIC
2024-01-02
Goed werk geleverd,gezellige monteurs....en nu geld besparen Dankjewel Voltalux👍
Peter Bouwens
Peter Bouwens
2023-12-19
12x glas op glas panelen laten plaatsen met micro omvormers. Ze kwamen netjes op tijd, stelde zich netjes voor en legde hun plan netjes in overleg uit. Panelen zijn zeer netjes gelegd, super tevreden. De elektricien kwam achter hun aan en heeft binnen alles netjes weggewerkt. Tot nu toe zeer tevreden met hoe alles verlopen is. Top gedaan Voltalux.
Tyron Blok
Tyron Blok
2023-12-17
Top geregeld door Voltalux Snelle reactie, duidelijke offerte en na 2 weken al geplaatst. Door 2 monteurs alles netjes geplaatst en afgeleverd, duidelijke uitleg over de installatie en bijbehorende app. 9x JA solar 435WP Enphase IQ8 micro-omvormers Enphase Metered
Claudio Roberto França Pereira
Claudio Roberto França Pereira
2023-12-16
Great installation service and equipment used. They came, explained everything to me, we discussed where the power line would go through in the house, always very friendly and patiently explained. I'm very satisfied with the service.
Pascal de Weerd
Pascal de Weerd
2023-12-06
Voltalux is een prima leverancier en installateur. Na het prettige offerte gesprek , waarin goed meegdacht wordt, zijn binnen 2 weken zonnepanelen geinstalleerd. Ik heb veel offertes gehad van bedrijven met constant dezelfde apparatuur (12x Jinko 435W panelen en 12x Enphase IQ8), dus gewoon appels met appels vergeleken, en geloof me ze zijn het goedkoopste. Installatie ging gesmeerd en je ziet dat de mannen op elkaar zijn ingespeeld. Goed gevoel overgehouden aan de ervaring met Voltalux.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen regio Den Bosch

Ja, zonnepanelen kunnen ook op daken met andere oriëntaties worden geplaatst, maar de opbrengst kan variëren.

In de meeste gevallen heb je geen speciale vergunning nodig, maar het is verstandig om de lokale bouwvoorschriften te raadplegen.

Het belang van een locatiecheck

Een locatiecheck is essentieel bij het overwegen van zonnepanelen, airco’s, warmtepompen en dakrenovaties. Het zorgt voor optimale positionering van zonnepanelen voor maximale energieopbrengst en beoordeelt omgevingscondities voor efficiënte werking van warmtepompen en airco’s. Deze check waarborgt het succes en de efficiëntie van het project.